Wekelijkse lessen Engels 

Ik bied zowel individuele als groepslessen aan. De groepslessen zijn in kleine groepen van maximaal drie deelnemers.

De lessen zijn op maat, dus jij bepaalt de frequentie en de duur van de les. Dit kan dagelijks, wekelijks of meerdere keren per week voor de duur van een uur, 90 minuten, twee uur of langer. Daarnaast bepaal je zelf op welke vaardigheden de focus ligt, bijv. het spreken, luisteren of lezen en schrijven. De hoeveelheid huiswerk wordt gezamenlijk afgestemd.


De lessen voor kinderen zijn geschikt voor kinderen:

  • in groep 7 of 8 van de basisschool

  • in de brugklas

  • op VMBO, HAVO of VWO

  • die voorbereiding nodig hebben voor Engelstalig onderwijs hier of in het buitenland.


Mijn lessen voor volwassenen zijn geschikt:

  • ter voorbereiding voor TOEFL-, IELTS- of CAE toelatingsexamens voor de universiteit

  • om het Engelse taalniveau te verbeteren: A1 Starter, A1 - A2 Beginner, A2 - B1 Pre-intermediate, B1 Intermediate, B2 Upper Intermediate, B2 - C1 Gevorderd, C1 - C2 Proficiency

  • om spreek- en schrijfvaardigheid te verbeteren

  • om presentaties in het Engels voor te bereiden en te oefenen

Intensieve zomercursussen  (juli en augustus 2019)

Op maat gemaakte intensieve cursussen voor volwassenen en kinderen tijdens de zomermaanden. Dit kunnen individuele lessen zijn of in kleine groepen. De groepslessen zijn beperkt tot drie deelnemers.  

Het is onwaarschijnlijk dat er tegelijkertijd andere studenten zijn die op hetzelfde niveau Engels spreken en op hetzelfde tijdstip les willen. Dus als je vrienden, familie of bekenden hebt die het hetzelfde niveau Engels hebben en willen meedoen dan zijn ze van harte welkom!

Het tijdstip van de lessen kunnen we gezamenlijk bepalen, afhankelijk van de ruimte in de agenda’s. Het is ook mogelijk om lessen van twee of drie uur per dag te hebben. De lessen worden wekelijks afgesproken

Discussiegroepen voor B2 - C2 Engelstalige studenten

Gepensioneerden welkom!


Tijdens wekelijkse bijeenkomsten oefen je je spreek- en luistervaardigheden door deel te nemen aan discussies over artikelen, TED-gesprekken en andere onlinevideo’s, korte verhalen of onderwerpen die voor jou en de groep interessant zijn. Het lezen en kijken van video’s doe je voor de les. Deelnemers geven om de beurt presentaties van 20 minuten over een onderwerp van hun keuze. Tijdens de les worden waar nodig uitspraak- en intonatiecorrectie en grammaticale uitleg gegeven. Maar maak je geen zorgen, het doel van deze groep is om te ontspannen en plezier te hebben tijdens het oefenen van je Engels!


​Dinsdagochtend,  09.30 - 11.00 uur:

New dates and location coming soon.....

Donderdagavond, 20:00 - 21.30 uur:

New dates and location coming soon...

 

Voor alle studenten geldt een eenmalig, niet-restitueerbaar inschrijfgeld van €10, -

Engelse voor bedrijven


Ik geef zakelijk Engels aan mensen werkzaam in bedrijven en/of banken, dit kan in een groep of individueel. Ik kan helpen bij het redigeren van teksten en toespraken, met het voorbereiden van mondelinge presentaties en het schrijven van zakelijke e-mails, het voeren van betere telefoongesprekken en het verbeteren van hun zakelijk en sociaal Engels.

Academische Engelse lessen/redigeren van tekst


Ik kan studenten helpen bij het verbeteren van hun schrijfstijl, het redigeren van hun essays en dissertaties, het begrijpen en gebruiken van figuurlijke taal en het analyseren van literaire teksten. Daarnaast kan ik je teksten redigeren.

© 2020 by Haarlem English Lessons 

© 2013-2019 by Deobrah Knight English Lessons